Resimde gördüğünüz ok sayısı zekanızı belirliyor! 120 IQ ve üzeri olanlar tüm okları buluyor: 7 saniye içinde okları bulun

Resimde gördüğünüz ok sayısı zekanızı belirliyor! 120 IQ ve üzeri olanlar tüm okları buluyor: 7 saniye içinde okları bulun

Optik illüzyon testlerinin başarılı olanlarından bir tanesi de "Ok Testi" oluyor. Ok testinde verilen görsel içerisinde birçok ok işareti yer alıyor. Görselde yer alan ok işaretlerinin sayısını 7 saniye içerisinde tamamen bilmeniz gerekiyor. 7 saniye içerisinde bulduğunuz ok sayısına göre IQ seviyeniz belirleniyor. Hazırsanız ok testi başlasın...

7 SANİYEDE TÜM OKLARI BULAN SÜPER ZEKA

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testlerinde bir numara olan "Ok Testi" karşınızda. Görsel zekanızı, çevikliğinizi ve odağınızı oldukça zor bir şekilde test eden bu optik illüzyon testinde ok işaretleri yer alıyor.

Aşağıda bulunan görseldeki ok işaretlerinin sayısını bilmeniz gerekiyor. İç içe olan birçok ok işareti bulunuyor. Görsel zekânız ve çevikliğiniz ile birlikte 7 saniye içerisinde kaç ok sayabileceğiniz test ediliyor.

Görünüşte kolay olan bu test zaman sınırlaması ile birlikte oldukça zor bir hal alıyor. Tüm okları bulabilmeniz için size verilen 7 saniyeyi iyi kullanmanız önerilir. Test sonucunuzu isterseniz bir arkadaşınızla ya da yorumlarda paylaşarak diğer test meraklılarıyla rekabet edebilirsin.

oku-gkhw.webp

OPTİK İLLÜZYON TEST CEVABI

Optik illüzyon testinde size verilen 7 saniye doldu. Görselde kaç tane ok tespit ettiğinizi yorumlar kısmında belirtirsiniz. Optik illüzyon testinde zekâ çevikliğinizi, görsel becerilerinizi ve odağınızı ölçüyor. Bu durumlara göre gördüğünüz ok sayısı kadar IQ seviyeleri belirlenmiş durumda.

Optik illüzyon test cevabının hemen altında bulduğunuz ok sayısına göre IQ seviyeleri yer alıyor. Yazımızın hemen devamında görselde yer alan okların yerlerini işaretledik. Toplamda 10 adet bulmanız gerekiyordu. Peki siz kaç tane buldunuz?

beyt2-8gs1.webp

BULDUĞUNUZ OK SAYISINA GÖRE IQ SEVİYELERİ

1 - 2 ok bulduysanız 90 IQ

3 - 4 ok bulduysanız 95 IQ

5 - 6 ok bulduysanız 100 IQ

7 - 8 ok bulduysanız 110 IQ

9 ok bulduysanız 115 IQ

10 ok (tamamı) bulduysanız 120 IQ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN