SADAT ve ASSAM yöneticisi Ersan Ergür: Bu vatanı sandıkta teslim etmeyiz

SADAT ve ASSAM yöneticisi Ersan Ergür: Bu vatanı sandıkta teslim etmeyiz

SADAT yönetim kurulu üyesi olan Ersan Ergür, yaptığı bir paylaşımda "Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz" ifadelerini kullandı. Ergür, kısa bir süre tweetini silerek, yeni bir tweet attı.

Kişisel sosyal medya hesabında "Araştırmacı Yazar" olduğunu belirten, ancak İstanbul Ticaret Odası'nın sicil kayıtlarına göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesinden sonra gündem olan SADAT'ın yönetim kurulu üyesi ve ASSAM Başkan Yardımcısı olduğu görülen Ersan Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz... Etmeyeceğiz! Vatan sağ olsun..." paylaşımını yaptı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

a07.jpg

Sildiği paylaşımın ardından yeni bir paylaşım yapan Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Yüce Türk milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir... Vatan sağ olsun" ifadelerini yazdı.

a06.jpg

Paylaşımının neden silindiği sorulduğunda ise Ergür, "Açıklama yapma isteği hissettim. Bazen anlatılmak istenen anlaşılmayınca izah gerekiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (93)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
93 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN