Sahilde dolaşırken gördü! O anları hemen kaydetti. Nesli tükenmekte olan o hayvan bir ilimizde daha görüldü

Sahilde dolaşırken gördü! O anları hemen kaydetti. Nesli tükenmekte olan o hayvan bir ilimizde daha görüldü

Ordu’nun Ünye ilçesinde nesli tükenmekte olan o hayvan görüldü! Bölgedekiler heyecanlandı. Hemen cep telefonunu çıkarıp o anları kayda aldı. Sahilde dolaşırken gördüğü şey karşısında şaşkına döndü...

Ordu'nun Ünye ilçesinde, nesli tükenmekte olan su samurunun denizde avlanırken görüntülenmesi vatandaşları şaşırttı. Orta Yılmazlar Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde yürüyüşe çıkan Melih Halıcı ve ailesi, havanın güzelliğinden faydalanarak sahilde dolaşırken su samurunu fark etti.

NADİR GÖRÜLEN BİR TÜR

Ordu’da denizde su samuru görüntülendi

Su samurunun sürekli denize girip çıkıp balık avlamaya çalışması, Melih Halıcı'nın dikkatini çekti. Merakla cep telefonunu çıkaran Halıcı, su samurunun deniz yüzeyindeki hareketlerini kayda aldı. Nesli tükenmekte olan bu hayvanın nadir görülen bir tür olduğunu belirten Halıcı, o anları kaydetmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ardahan'da nesli tükenmekte olan su samuru görüntülendi - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

Deniz yüzeyinde balık avlamaya devam eden su samuru, bir süre sonra dalış yaparak gözlerden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN