Saldırı hazırlığındaydılar! TSK'dan nokta operasyon

Saldırı hazırlığındaydılar! TSK'dan nokta operasyon

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır ötesi operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda saldırı hazırlığında olan 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) bir grup teröristin Suriye'de Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekat bölgelerine saldırı hazırlığı yaptığını tespit etti. İstihbarat üzerine belirlenen bölgelere operasyon düzenlendi. 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

MSB'nin "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde" notunu düştüğü açıklamada, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit harekat bölgesinde de tespit edilen 2 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtildi. MSB, hava harekatını "Ansızın vurmaya devam" mesajıyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN