Şamil Tayyar’a deprem konutu çıktı: İlk açıklama geldi

Şamil Tayyar’a deprem konutu çıktı: İlk açıklama geldi

Üç dönem AK Parti milletvekilliği yapmış olan Şamil Tayyar, Gaziantep'te düzenlenen deprem konutları kura çekiminde şanslı bir isim olarak öne çıktı. Tayyar, yapılan kura çekiminde kendisine ait olan 85 metrekarelik 2+1 bir evin çıktığını doğruladı. Ancak Tayyar, evin kendisi yerine kardeşi tarafından kullanılacağını belirtti.

Gaziantep'te düzenlenen deprem konutları kura çekimi sırasında eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'a da konut çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan kura çekimi, İslahiye ilçesi bölümünde Şamil Tayyar'ın adının belirmesiyle dikkat çekti. Tayyar'a, 5. katta bulunan 2+1 daire çıktığı açıklandı.

Duvar'da yer alan habere göre; konuyla ilgili açıklamada bulunan Şamil Tayyar, kendisine çıkan konutun 85 metrekarelik 2+1 bir ev olduğunu doğruladı. Tayyar, açıklamasında, babasına ait olan ve üzerine kayıtlı olan evin ağır hasar aldığını ve yıkıldığını belirterek, deprem konutuna başvurduklarını ve kura çekiminde çıkan evin kardeşi tarafından alındığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN