Meteoroloji’den Pazartesi müjdesi! Bir anda bastıracak… İstanbul Tekirdağ Kocaeli Edirne Kırklareli ve…

Meteoroloji’den Pazartesi müjdesi! Bir anda bastıracak… İstanbul Tekirdağ Kocaeli Edirne Kırklareli ve…

Ağustos ayında şiddetli sıcaklar hayatı durma noktasına getirdi. El Nino’dan sonra Basra sıcaklarıyla mücadele başladı. Her geçen saat sıcaklık nemle birleşti… Kıyı kesimler gülerken bile terlemeye başladı. Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Perşembe günü etkisini gösteren Basra sıcağı bir süre daha misafirimiz…Sonrası müjde…

Türkiye, meteorolojik kaynaklara göre, Basra sıcaklarının yurdumuza girmesine sadece 24 saat kaldı.., Her saat biraz daha Basra sıcaklarına yaklaşıyoruz ve Perşembe sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Peş peşe uyarılar geldi… Nefes almak haram olacak

Ülkemiz, 3. Afrika sıcak hava dalgasının ardından şimdi de Basra üzerinden gelecek sıcak hava dalgasını bekliyor.
img-4352.jpeg

BALKAN SERİNLİĞİ HER AN GELEBİLİR

Meteoroloji uzmanları, Basra sıcaklarının perşembe gününden başlayarak 7 Ağustos’a kadar etkili olacağı konusunda hemfikir. Pazartesi gününe kadar devam edecek olan nem işkencesi yerini Balkan serinliğine bırakabilir.
img-4369.png

PERŞEMBE’DEN PAZARTESİ’YE KADAR SÜRECEK

Hava Forum tarafından yapılan bir paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: “Türkiye, perşembeden itibaren pazartesine kadar Basra sıcaklarının etkisine girecek. Bu sefer nem de fazla olacak. 7 Ağustos Pazartesi itibarıyla Balkanlar devreye girebilir. Şu an Balkanlar ve Basra arasında bir anlaşma durumu söz konusu. Balkanlar bu durumda etkileyebilir mi, anlaşma sağlanabilir mi, takip ediyoruz…”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN