Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurumlular! Meteorolojiden yarın için kuvvetli yağışlar ve yoğun kar uyarısı geldi

Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurumlular! Meteorolojiden yarın için kuvvetli yağışlar ve yoğun kar uyarısı geldi

Meteoroloji uyarıları başladı! Uyarı bu kez Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerine geldi! Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurumlular dikkat! Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yarın için uyardı: Yoğun kar ve kuvvetli yağışlar bekleniyor...

Ülke genelinde etkisini gösteren soğuk hava dalgası kısa bir süre aranın ardından yeniden etkili olmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurum çevresi için meteorolojik uyarıda bulundu.

KUVVETLİ YAĞIŞLAR BEKLENİYOR

Adıyaman'da kar yağışı

Ökten’in verdiği bilgilere göre, yarın sabah Şanlıurfa’da ve ilerleyen saatlerde Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurum çevresinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Beklenen yağışların Erzurum, Bingöl'ün kuzeyi ve dağlarda yoğun kar şeklinde gerçekleşeceğini söyleyen Ökten, tedbir alınması konusunda uyardı.

Ökten sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yarın sabah Şanlıurfa, ilerleyen saatlerde Diyarbakır, Elazığ, Bingöl ve Erzurum çevresinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Yağışlar Erzurum, Bingöl'ün kuzeyi ve Dağlarda yoğun kar şeklinde gerçekleşecek. Tedbirli olunmalı... Meteorolojik uyarı!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN