Santa Maria Kilisesi'nde yaşanan o anlar: Saldırı anları saniye saniye kaydedildi

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi'ne yönelik silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, maskeli iki kişinin kiliseye girerek saldırı gerçekleştirdiği görülüyor.

İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'ne yönelik silahlı saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi. Saldırıya ilişkin kiliseden görüntüler ortaya çıktı.

Büyükdere Mahallesi'ndeki Santa Maria Kilisesi'ne gelen maskeli iki kişi, içeride düzenlenen ayin sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle silahla ateş açtı.

Silahlı saldırıda silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, saldırıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını, olayın aydınlatılması için bir başsavcıvekili ve iki cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN