Sarıgül'ün Tiktok videosu gündem oldu: Sansür yasasına Gülben Ergen'li tepki

Kamuoyunda ‘sansür yasası' olarak bilinen Basın Kanunu'nda değişiklik içeren 40 maddelik teklifin birçok maddesinin TBMM’de kabul edilmesine tepkiler büyüyor. TDP lideri Mustafa Sarıgül, siyasette tartışma yaratan yasaya Gülben Ergen'in 'kandıramazsın' şarkısıyla tepki gösterdi: Korkutamazsın beni, durduramazsın beni, susturamazsın beni.

AK Parti ve MHP tarafından 'dezenformasyonla mücadele' gerekçesiyle gündeme getirilen, kamuoyunda 'sansür yasası' olarak bilinen Basın Kanunu'nda değişiklik içeren 40 maddelik teklifin birçok maddesinin TBMM’de kabul edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Yasaya son olarak bir tepki de Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den geldi.

TDP lideri Mustafa Sarıgül, 'sansür Yasası'na tepki gösterdiği video sosyal medyada gündem oldu. Sarıgül, TikTok hesabından yayınladığı videoda yasaya tepki olarak Gülben Ergen'in "Kandıramazsın Beni" isimli şarkısının sözlerini söyledi.

'KİMSE BENİ KORKUTAMAZ'

"Başkanım artık video da koyamayacaksınız sansür yasası da çıktı" sözlerine yanıt veren Sarıgül, "Korkutamazsın beni, durduramazsın beni, susturamazsın beni. Bütün videolarımı koyacağım. Asla korkmayacağım. Kimse beni korkutamaz" dedi.

"Silivri soğuktur başkanım" sözlerine ise Sarıgül, " İsterse Metris olsun, vız gelir tırıs gider" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN