Şaşkına çeviren rahatlık! Çaldığı telefonu beğenmeyip sahibine geri verdi: Hiç ummadığı anda....

İstanbul’da kameralara akıllara durgunluk veren bir yankesicilik olayı yansıdı! Olayda hırsız, çaldığı telefonu beğenmeyince sahibine geri verdi! Görüntüleri izleyenlerin ağzı açık kaldı. Hırsız rahatlıklar hareket ederken hiç ummadığı anda....

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde kameralara akıl almaz bir yankesicilik yansıdı. Dolmabahçe'de meydana gelen olayda bir yankesici, otobüste bulunan bir kadının cebinden cep telefonunu çaldı. Ancak, hırsız çaldığı telefonu beğenmeyince kadına geri verdi.

Bu olay sırasında kendisini takip eden Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalanan hırsız, gözaltına alındı. Yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirirken, hırsızın cezaevinden izinli çıktığı ve geri dönmediği, ayrıca 37 adet suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Soruşturma sonunda hırsız tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN