Seçimlerin yenileneceği Hilvan'a kayyım ataması

Seçimlerin yenileneceği Hilvan'a kayyım ataması

31 Mart yerel seçimlerin tamamlanmasıyla birçok noktada itiraz süreci devam ediyor. İtiraz süreçlerinin tamamlandığı kimi yerlerde ise seçimlerin yenilenmesine karar verildi. Seçimlerin yenileneceği noktalardan biri olan Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde belediyeye Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkan Vekili olarak atandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin yenilenmesine karar verilen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

KAYMAKAMLIK DUYURDU

Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hilvan Kaymakamımız Orhan Gazi Karakaş, 02 Haziran 2024 tarihinde yapılacak seçimler sonucunda Hilvan Belediye Başkanı seçilinceye kadar 5393 sayılı Belediye Kanunun 46. maddesi gereği Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YSK, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde seçimin yenilenmesine karar vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN