Sedat Kızılcıklı DEVA Partisi'nden istifa etti

Sedat Kızılcıklı DEVA Partisi'nden istifa etti

DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı görevinden ayrılan Sedat Kızılcıklı, partiden istifa ederek ilişiğini tamamen sonlandırdı. Kızılcıklı, istifasını açıkladığı paylaşımında "Ülkemiz için fikir üretmeye farklı platformlar da devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Daha önce DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı görevinden ayrılan Sedat Kızılcıklı, partiden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Kızılcıklı, şunları yazdı:

“Teşkilat başkan yardımcısı arkadaşlarımızla birlikte daha önce görevlerimizden istifa ettiğimiz DEVA Partisi ile bugün itibariyle hiçbir ilişiğim kalmamıştır. Ülkemiz için fikir üretmeye farklı platformlar da devam edeceğim. Ayrılma kararımız hayırlı olsun. Kamuoyunun bilgisine…"

DEVA Partisi'ne katılmadan önce AK Parti'nin 22. ve 23. Dönem Bursa Milletvekili olan Sedat Kızılcıklı'nın rozetini Genel Başkan Ali Babacan takmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN