Sedat Peker kendisine ve bazı gazetecilere suikast yapılacağını iddia etti

Sedat Peker kendisine ve bazı gazetecilere suikast yapılacağını iddia etti

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından ilginç bir suikast listesinin varlığından bahsetti. Peker, kendisine ve yaptığı açıklamaları haberleştiren bazı gazetecilerin suikast listesine alındığını iddia etti. SADAT başta olmak üzere bazı gruplara meydan okudu.

Geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren Youtube'da çektiği videolar ve Twitter'da yaptığı paylaşımlarla oldukça ciddi iddiları gündeme getiren Sedat Peker, bu sefer de 'suikast listesi' hazırlandığına yönelik bir iddiayı dile getirdi.

"ELİ SİLAH TUTAN ADAMLAR..."

Sedat Peker, açıklamalarını haber yapan gazetecilerin de kendisinin içinde bulunduğu 'ölüm listesi'ne eklendiğini öne sürdü. Gazetci Abdülkadir Selvi başta olmak üzere bazı isim ve gruplara meydan okuyan Sedat Peker, "Eli silah tutan adamlar eli kalem tutan adamları neden öldürmek ister ki. Hem o açıklamaları yapan benim gazeteciler değil ki" açıklaması yaptı.

Peker, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"1-Benim de içine dahil olduğum bir ölüm listesinden bahsediliyor. Bazı muhalif gazetecileri de benim açıklamalarımı haber yaptıkları için bu listeye eklemişler. Eli silah tutan adamlar, kalem tutanları niye öldürmek isterler? Hem açıklamaları yapan benim, gazeteciler değil ki."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN