Sedat Peker paylaşımına gözaltı iddiası

Sedat Peker paylaşımına gözaltı iddiası

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bir paylaşımını kendi sosyal medya hesabında paylaşan 16 yaşındaki gencin gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakıldığı iddia edildi.

Ortaya attığı ifşaatlerle gündeme gelen Sedat Peker'in paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir gencin gözaltına alındığı iddia edildi.

Sedat Peker'e yakınlığı ile bilinen Basın Danışma Emre Olur, sosyal medyada yaptığı açıklamayla 16 yaşındaki bir gencin Sedat Peker'i paylaşması sonucu gözaltına alındığını iddia etti.

Emre Olur'un paylaşımı şöyle oldu:

"Giresun’da 16 yaşında bir çocuğu Sedat Peker’i sosyal medyada paylaştığı için gözaltına alıp, sonrasında savcılıktan serbest bırakmışlar. Bu kadar hukuksuzluk olamaz! Hepimizi gözaltına alsanız, cezaevine atsanız bile bu sevgiyi kalplerden sökemeyeceksiniz! Sandıkta görüşeceğiz!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN