Sedat Peker'den 'imar rantı' iddiası: Sadık Soylu devreye girdi, 42 kat izni çıktı

Sedat Peker'den 'imar rantı' iddiası: Sadık Soylu devreye girdi, 42 kat izni çıktı

Sedat Peker, bu kez Esenyurt Belediyesi ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun tuzakla zorla görevinden istifa ettirildiğini öne süren Peker, İçişleri Bakanı'nın kardeşi Sadık Soylu'nun ilçede imar rantının göbeğinde yer aldığını iddia etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu kez Esenyurt Belediyesi ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun tuzakla zorla görevinden istifa ettirildiğini öne süren Peker, İçişleri Bakanı'nın kardeşi Sadık Soylu'nun ilçede imar rantının göbeğinde yer aldığını iddia etti: Necati Şaşmaz'ın reklamlarında oynadığı bir inşaat firması vardı, adamlara 14 kat imar verdikleri için adamlar iflas ettiler. Sonra yarım kalan o inşaatları, Sadık Soylunun devreye girmesiyle imarı 42 kata çıkardılar.

"YİNE DEVLETİN PARASINI ÇALDILAR"

Peker, iddialarını şöyle sıraladı: "Bir de internette şöyle bir şey görüyorum. Esenyurt'ta başka bir tane Özyurtlar firması var, Tamer Özyurt. Bu da Süleyman Soylu'nun ekibinden. Bu firmanın amblemi şaha kalkmış bir at. Soylu'nun eski partisinin amblemi.

01-002.jpg

Bu firmanın diğer Özyurt'larla bir ilgisi yok diyorlar. Bunlar da ayrı bir versiyon. Necati Şaşmaz'ın reklamlarında oynadığı bir inşaat firması vardı, adamlara 14 kat imar verdikleri için adamlar iflas ettiler. Sonra yarım kalan o inşaatları, Sadık Soylunun devreye girmesiyle imarı 42 kata çıkardılar. Tabii Tamer Özyurt satın aldıktan sonra. Yine devletin parasını çaldılar."

"HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAZ"

Gazeteci Ali Tarakçı'ya yönelik silahlı saldırı ile ilgili de iddialarda bulunan Peker, azmettirici olarak eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'yi gösterdi.

Peker, Twitter paylaşımında şunları kaydetti: "Ali Tarakçı’nın silahlı yaralama olayından da biliyorsunuz. Ali Tarakçı'nın bilmediği ya da bilip de söylemediği şey şudur; Adem Örenci'nin azmettireni Ali Murat Alatepe isimli Esenyurt Belediye Başkanı'nın olduğudur. Ancak hiçbir şey gizli kalmaz.

ali-tarakci.jpg

Gazeteci Ali Tarakçı silahlı saldırıya uğradığında kendisini ilk ziyaret eden kim biliyor musunuz? Necmi Kadıoğlu (Kadın tuzağı ile görevden düşürülen başkan). Ali Tarakçı, bunları benden öğrendikten sonra nasıl bir açıklama yapacağını gerçekten merak ediyorum. Binlerce konutluk siteler yapan müteahhitler, müteahhitin avukatı ve muhalif gazeteciler silahla vuruluyor. Milyon nüfuslu ilçe seks skandallarıyla Dallas'a çevrilirken, diğer taraftan da Teksas gibi herkesi silahla vurarak korkutuyorlar."

ALATEPE'NİN İFADESİNİ PAYLAŞTI

Peker'in Necmi Kadıoğlu'na tuzak kurarak Esenyurt Belediye Başkanı olduğunu öne sürdüğü Ali Murat Alatepe, Alatepe'nin verdiği ifadenin tutanağını da Twitter hesabından paylaştı.

Peker, özetle şunları yazdı:

"Esenyurt belediye eski başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak, görevden istifa ettirildikten sonra onun yerine geçen Ali Murat Alatepe, organize şubeye giderek yalan söylediğim hakkında ifade vermiş. Her zaman söylediğim gibi beni yalanlarsanız sizi rezil ederim, çünkü ben dersime iyi çalıştım açıklamama rağmen bu şahsın benim yalan söylediğimi belirten dilekçesini de yayınlıyorum.

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin gerçek hikayesini yazacağım. Esenyurt ilçesini fuhuşlu entrikalarıyla nasıl Dallas'a çevirdiklerini, vurdurtturdukları adamlarla da nasıl Teksas'a döndürdüklerini keyifle yazacağım. İftira, hakaret suçlarına karakol polisi bakar. Bu şahsın ifadesini alan yere lütfen dikkat edin, İstanbul Organize Şube Müdürlüğü. Süleyman Soylu'nun vakit geçirmeden elemanını, Ali Murat Alatepe'yi Organize'ye yollamış."

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, iki gün önce yaptığı paylaşımda Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt'un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kasası olduğunu öne sürmüş ve eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na tuzak kurduklarını öne sürmüştü.

Ali Murat Alatepe, dün İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN