Peker'den Çiftlikbank açıklaması

Peker'den Çiftlikbank açıklaması

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Belarus'ta olduğu iddia eden Sedat Peker, Aydın'ın Brezilya'da teslim olmasına ilişkin olarak, "Benim açıklamalarımdan sonra ülke değiştirilmiş olabilir. Bizde bayat para olmaz, bir de yanlış bilgi olmaz" paylaşımında bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Belarus'ta olduğunu iddia ettiği Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Brezilya'da teslim olması sonrası Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. "Bizde yanlış bilgi olmaz" dediği paylaşımında Peker, şunlara yer verdi:

"Bazı kardeşlerim espri amacıyla Sedat Peker bu sefer yanlış bilgi verdi, tosuncuk Brezilya’da ortaya çıktı, Belarus’ta değilmiş demişler.

Belarus’ta kimlerle görüştüğüne ve kimler tarafından korunduğuna kadar biliyorum. Bizde yanlış bilgi olmaz, ne dediysek o. Daha siz durun hepsini deli edeceğim.

Doğru soru şu olmalı, cihan ekşinin süslü sülünün kasası olması, Cihan Ekşi'nin eşinden dolayı Belarus’taki ilişki ağı ve tosuncuğun Belarus’a getirilip orada koruma altına alınması…

Benim açıklamalarımdan sonra ülke değiştirilmiş olabilir. Bizde bayat para olmaz, bir de yanlış bilgi olmaz. Ne dediysek o. Hepsini deli edeceğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN