Ali Tarakçı Peker'in iddiaları sonrası konuştu: Beni vuran kişi saatlerce belediyede kaldı

Ali Tarakçı Peker'in iddiaları sonrası konuştu: Beni vuran kişi saatlerce belediyede kaldı

Sedat Peker'in iddiaları sonrası saldırıya uğrayan gazeteci Ali Tarakçı konuştu. "Benim bilmediğim ama Peker'in bildiği bir şeyler var; o belli" diyen Tarakçı kendisini vuran kişinin Esenyurt Belediyesi'ne gidip saatlerce orada kaldığını söyledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Ali Tarakçı'ya silahlı saldırının azmettiricisinin eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin olduğunu iddia etmesinin ardından Tarakçı, ilk kez konuştu.

"ÜZERİME 7-8 EL SIKTI"

Bizim TV'de Peker'in iddialarını değerlendiren Tarakçı, şunları söyledi:

"Benim bilmediğim ama Peker'in bildiği bir şeyler var; o belli. Her sabah çocuklarımı koleje bırakıyordum Esenyurt'ta, yola çıktım. Esenyurt'ta arabama arkadan vurdular. İndim arabadan arkamda, beyaz araba ve iki kişi duruyor. Baktım gerçekten arabaya vurmuşlar. 'Arabada bir şey yok gidebilirsiniz' dedim. 'Bizim arabada bir şey var'dediler. 'Telefonumu vereyim' dedim. Üzerime 7-8 el sıktı. Bakıyorum ki üzerimde bir şey yok.

Arabaya bindim, sol bacağımı atamıyorum. Kanlar akıyor. En yakın Esenyurt Devlet Hastanesi'ne gitmeye karar verdim. Yandaki marketin sahibi beni arabaya attılar. Bir taraftan birilerini arıyorum. Medicana Hastanesi'ne gittim zaten ajanslara da düşmüş."

"O KADAR ARAŞTIRMA YAPTIK Kİ..."

Tarakçı şöyle devam etti:

"Benim vurulma olayımla ilgili tüm ayrıntılı detayı biliyorum. O kadar araştırma yaptık ki. Beni vuran kişinin aynı gece belediyeye gidip saatlerce kaldığını biliyoruz mesela. Beni vuran bir adamın, o gece belediyede ne işi var diye sorduk. Hastanede Esenyurt Emniyet'i ifademi almak istediklerinde 'Sadece emniyet müdürüne konuşurum' dedim. Beni vurduran bu deyip ismini de verdim Emniyet'e. Esenyurt Belediyesi'nin basın danışmanı beni ziyarete geldi, kabul etmedim.

"PEKER'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ben belediyede ihale haberleri yapınca, Necmi Kadıoğlu vurulmadan benim işe ilgili hesap soracağını söylemiş. Sedat Peker'e bu olayı yeniden gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum. Benim bildiklerimi o, onun bildiklerini ben bilmiyorum. Korkuyorum. Ben Sedat Peker yazdığı için kaygı duyuyorum."

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Ali Tarakçı'ya yönelik silahlı saldırı ile ilgili iddialarda bulunan Sedat Peker, azmettirici olarak eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'yi göstermişti.

Peker, Twitter paylaşımında şunları kaydetmişti: "Ali Tarakçı’nın silahlı yaralama olayından da biliyorsunuz. Ali Tarakçı'nın bilmediği ya da bilip de söylemediği şey şudur; Adem Örenci'nin azmettireni Ali Murat Alatepe isimli Esenyurt Belediye Başkanı'nın olduğudur. Ancak hiçbir şey gizli kalmaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN