Sedat Peker'den Soylu'ya 'Sezgin Baran Korkmaz' sorusu: İçişleri Bakanlığı'nda görüştün mü?

Sedat Peker'den Soylu'ya 'Sezgin Baran Korkmaz' sorusu: İçişleri Bakanlığı'nda görüştün mü?

Bir aydır yayınladığı videolarla İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef alan Sedat Peker, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddialarını tekrarlayıp Soylu'ya peş peşe sorular sordu: Sezgin Baran Korkmaz'la ayın 4'ünde İçişleri Bakanlığı'nda görüştün mü? Ayın 5'inde bu adam yurt dışına neden kaçtı?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son videosunda firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili ortaya attığı iddiaları yineleyerek bir kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Bir aydır yayınladığı videolarla İçişleri Bakanı Soylu'ya ciddi suçlamalarda bulunan Peker, bu kez Twitter'dan peş peşe sorular sordu.

"ALLAH'IM ONLARDAN RAZI OLSUN"

"Utanmadan terörle mücadele kahramanı Bakan'a 'süslü sülü' diyorsun diye bana tweet yazanlar... Terörle mücadelede kahramanlarımız şanlı askerlerimiz ve kahraman polislerimizdir. Diyorsunuz ki süslü sülü şehit ailelerini ziyaret ediyor, karakoldaki askerleri ziyaret ediyor, Allah'ın safları at arabası ile mi gidiyor oraya?

Özel uçakla, özel helikopterle gidiyor. Şehit olan polislerimiz, askerlerimiz Yüce Allah'ım onlardan razı olsun. Onlar şehit olacak, süslü sülü ülkeyi soyacak gerçekleri görmemek için kör olmak lazım" diyen Peker, Soylu'ya yönelik iddialarını tekrarladı.

"RESUL HORT ONU ÇAĞIRDI MI?"

Peker, şöyle devam etti: "Doğru soru şu olmalı: Sezgin Baran Korkmaz'la ayın 4'ünde İçişleri Bakanlığı'nda görüştün mü? Resul Hort telefon açıp onu çağırdı mı? Ayın 5'in de bu adam yurt dışına neden kaçtı? (Süslü sülü Yüce Divan'a gideceksin hiçbir şansın yok)."

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, yayınladığı 9. videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alarak firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına kaçışı ile ilgili peş peşe iddialarda bulunmuştu.

Korkmaz'ın Soylu'nun sayesinde yurt dışına kaçtığını iddia eden Peker, şunları kaydetmişti:

"Süleyman buna diyor ki, 'Senin hakkında tahkikat var dosya yapıldı. Sen yurtdışına çık. Bu adamın parasını da yukarının haberi var (Tayyip abiyi kastediyor) bu parayı sil. Sorun çıkacak' diyor. Amerika'dan büyük para geldiğini herkes biliyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN