Sedat Peker'den Esat Toklu'ya cevap: Devletin hakimi yalan söyler mi?

Sedat Peker'den Esat Toklu'ya cevap: Devletin hakimi yalan söyler mi?

Sedat Peker, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nun açıklamaları ile ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı: Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, devletin hakimi yalan söyler mi? Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nun açıklamaları ile ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı.

Peker, paylaşımında şunları kaydetti: "Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim.

"YAPTIĞIN TATİLİN FATURASINI YAYINLASANA"

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Bey, devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK Holding'dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu bey, geçen sene Sezgin Baran Korkmaz'ın parasına, oteline çöken ekiple seni orda buluşturan konu ne sen onu anlat."

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı son videosunda firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın Bodrum'daki lüks otelinde ücret ödemeden kaldığını öne sürdüğü Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, iddialara cevap vermişti.

Deutsche Welle'ye konuşan Toklu, Peker'in iddialarının "asılsız" olduğunu belirten Toklu, suç duyurusunda bulunacağını ve bütün gerçeği belgeleriyle açıklayacağını kaydetmişti.

Otelde kalıp kalmadığı konusunda net konuşmayan Toklu, "Kalmışsam o dönem otelin sahibi kimmiş, araştırın" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN