CHP'li Başarır: Devletin hakimi müteahhitin ofisine gider mi?

CHP'li Başarır: Devletin hakimi müteahhitin ofisine gider mi?

CHP'li Başarır, Peker'in The Paramount Otel'de geceliği 100 bin TL olan odalarda kaldığını iddia ettiği Esat Toklu'nun Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce patronun doğum günü kutlamasına katıldığı görüntüleri paylaştı. Başarır, duruma "Devletin hakimi müteahhitin ofisine gider mi?" diyerek tepki gösterdi.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Bodrum'da bulunan The Paramount Otel'de geceliği 100 bin TL olan odalarda kaldığını iddia etmesiyle gündeme gelmişti.

Esat Toklu basına yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanlayınca Peker de kendisinden söz konusu konaklamaya yönelik fatura yayınlamasını istemişti.

Peker'in Toklu'yla ilgili Twitter mesajlarına, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engeli getirilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ali ahir Başarır da Esat Toklu ile ilgili Twitter hesabından bir video paylaştı. Esat Toklu'nun bir doğum günü kutlamasına görüldüğü videoya ilişkin Başarır, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun doğum günü partisine katılıyor. Hem de patronun ofisinde! Devletin hakimi, müteahhitin ofisine gider mi?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN