Turgut Kazan'dan Sedat Peker isyanı: Nasıl utanmadan duruyorlar?

Turgut Kazan'dan Sedat Peker isyanı: Nasıl utanmadan duruyorlar?

Sedat Peker her gün yeni iddialar ile ortaya çıkarken, savcıların sessizliği hem tartışma yaratıyor hem de kamu vicdanını zedeliyor. Birçok kesimde hukukçulara çağrı yapılırken, en sert eleştiri eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan'dan geldi: Ben seyrederken utanıyorum, onlar işin başında duruyorlar, nasıl utanmadan duruyorlar?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili iktidardan tahmin edici bir açıklama gelmezken, hem muhalefet hem de birçok sivil toplum kuruluşu 'Savcılar neden harekete geçmiyor?' diyerek yaşananlara tepki gösteriyor.

Birçok kesimde hukukçulara çağrı yapılırken, en sert eleştiri eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan'dan geldi, "Ben seyrederken utanıyorum, onlar işin başında duruyorlar, nasıl utanmadan duruyorlar?"

"CHP'LİLER FEZLEKE HAZIRLIYOR AMA..."

Cumhuriyet'e konuşan Kazan, şunları kaydetti:

"Yaşananlara şaşırmak mümkün değil. Bunlar olabilsin diye belki de Türkiye anayasasızlaştırılmıştır. Savcılık sessiz değil aslında CHP'lilere fezleke hazırlıyor, çalışıyor. O çalışmalar da zaten bugün yaşadığımız sistemin ayakta kalmasını sağlamak için. Şu an savcılık makamında içlerinde gerçekten bu gelişmeleri benim gibi utanarak izlemek zorunda kalan savcılar ve yargıçlar var tabii ama büyük çoğunluğu bu sistemin bir çeşit tamamlayıcısı durumunda.

"BEN SEYREDERKEN UTANIYORUM..."

O nedenle bunları seyreden savcılık pekala ana muhalefet partisi lideri için ve ana muhalefet partisi yöneticileri için fezleke hazırlayabilmektedir. Burada her şey için susmak, savcılık adına utanılacak bir şeydir, utanılması gerekir. Ben seyrederken utanıyorum, onlar işin başında duruyorlar, nasıl utanmadan duruyorlar?"

NE OLMUŞTU?

Suç işaretlerini barındıran vahim ifşaatlar haftalardır gündemden düşmezken, suç örgütü lideri Sedat Peker yeni iddialar ortaya attı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı son videoda 10 bin dolar alan siyasetçi hakkında da konuşmuş, "Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var" ifadelerini kullanmıştı.

Peker, Metin Külünk'ün kendisini arayarak Biden-Erdoğan görüşmesinden önce video çekmemesini istediğini ileri sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN