Peker'den Demirören iddiası: Kemer Country’deki arsaya ‘çöküp’ teminat olarak gösterdi

Peker'den Demirören iddiası: Kemer Country’deki arsaya ‘çöküp’ teminat olarak gösterdi

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Demirören Grubu'nun Kemer Country’deki arsayı Esat Edin’den önce 5 milyon dolar borçlandırıp, sonra haciz getirip 12 milyon dolara aldığını iddia ederek, “12 milyon dolarlık arsayı Sadık Soylu vasıtasıyla imar çıkartarak Ziraat Bankası’ndan aldığın 750 milyon dolara karşılık teminat olarak verdin” dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter üzerinden yeni paylaşımlarda bulundu.

Demirören Grubu'na ilişkin yeni iddialarda bulunan Peker, Pambıkören, Kemer Country’deki arsayı Esat Edin’den önce 5 milyon dolar borçlandırıp, sonra haciz getirip 12 milyon dolara aldın, çöktün. 12 milyon dolarlık arsayı Sadık Soylu vasıtasıyla imar çıkartarak Ziraat Bankası’ndan aldığın 750 milyon dolara karşılık teminat olarak verdin” dedi.

Mahkemenin imarı iptal ettiğini ifade eden Peker, şunları yazdı:

“Senin arsan artık çöp. Ziraat Bankası yönetimini uyarıyorum. Pambıkören paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun. Yoksa kanun önünde gelecekte sizler de mahkum olursunuz.

Bu iki tweeti hem suç duyurusu olarak hem de burada kalması için yazdım. Ziraat Bankası’ndan Pambıkörenin kullandığı kredinin karşılığında artık hiçbir teminat yoktur (sen bittin pambıkören). Kemer Countrydeki arazine artık Pambık ekersin.

50 milyon dolara getirttiğin o devasa uçağın var ya, birazcık namusun varsa o dahil tüm lükslerini Ziraat Bankası’na teslim edersin. Ziraat Bankası’ndan senin çaldığın para, gariban çiftçinin alın teriyle kazandığı paradır.

Köylü milletin efendisidir.

Mustafa Kemal Atatürk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN