Sedat Peker'den Beşiktaşlılara mesaj: Şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin

Sedat Peker'den Beşiktaşlılara mesaj: Şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin

Sosyal medyadan peş peşe mesajlar paylaşan Sedat Peker, Beşiktaşlılara seslendi, "Sedat Peker'den Beşiktaşlılara mesaj: Şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Beşiktaşlılara seslendi, "Sedat Peker'den Beşiktaşlılara mesaj: Şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin" dedi.

Peker, şunları kaydetti: "Kıymetli Beşiktaşlı kardeşlerim, şimdi anlatacaklarıma lütfen üzülmeyin. Benim çok yakın bir dostum bizim Demirören'in babasıyla çok iyi dosttu.

"BURADAN ÇIKAN, BEŞİKTAŞ'I BATIRSIN"

Arkadaşım Demirören'in Beşiktaş'a başkan seçilmesini kutlayınca babası gülüp ona şöyle demiş, 'Ben Yıldırım'ı şirketi batırmasın' diye şirketten uzak tutmak için Beşiktaş'a başkan yaptım. (buradan çıkan, Beşiktaş'ı batırsın). Vallahi bu anlattığım doğru, billahi doğru.

Demirören, çiftçinin parasına Ziraat Bankası’nda çöktün. Mehmetçiğin parasına OYAK'ta çöktün. Yoksa onların parasına da mı çöktün (bu şaka, böyle bir bilgim yok)? Demirören, seni hem delirteceğim, hem de cezaevine göndereceğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN