Şehir Üniversitesi öğretim üyesi Atçıl'ın çalışmasına 'en prestijli' destek

Şehir Üniversitesi öğretim üyesi Atçıl'ın çalışmasına 'en prestijli' destek

Halk Bankası'nın hukuksuz tedbir kararı ile zor günler yaşayan İstanbul Şehir Üniversitesi'nden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Atçıl'ın çalışması, Avrupa'nın bilimsel alanda en prestijli kurumu European Research Council (ERC) tarafından desteklenmeye layık görüldü.

İstanbul Şehir Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Atçıl, tamamladığı projesiyle Avrupa'nın bilimsel alanda en prestijli kurumutarafından desteklenme ödülü kazandı. 

19-12/10/eh.png

Şehir Üniversitesi, haberi resmi sitesinden şu şekilde duyurdu;

"Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Abdurrahman Atçıl'ın "The Making of Ottoman Law: The Agency and Interaction of Diverse Groups in Lawmaking, 1450-1650" başlıklı projesi, Avrupa'nın bilimsel alanda en prestijli kurumu European Research Council (ERC) tarafından desteklenmeye layık görüldü."

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN