Şekerle limonu karıştırıp yüzünüze sürün, sonsuza kadar kurtulun..

Şekerle limonu karıştırıp yüzünüze sürün, sonsuza kadar kurtulun..

Yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri gidermek için limon ve şekerin yardımını alabilirsiniz. İşte bu yöntemin uygulanışı ve etkisi...

Yüzünüzde istenmeyen tüyler, özellikle göründüğünde rahatsız edici olabiliyor. Bu tüylerin yüzde belirmesinin bazı nedeni var. Bunlar arasında genetik unsurlar, hormonal dengesizlikler, polikistik over sendromu, ilaç kullanımı ve stres gibi faktörler bulunuyor.

Bu tüylerden doğal yollar ile kurtulmak isteyenler, çeşitli doğal tedaviler denemekte. Özellikle yüzdeki ince tüyler için etkili bir çare mevcut. Estetik kaygıları olanlar için bu tüylerden kurtulmanın yöntemini anlatıyoruz.

İşte limon ve şeker tedavisi...

seker-ve-limon.jpg

TÜYLERİ GİDERİCİ KÜR

Limon ve şeker karışımı, yüzdeki tüyleri temizlemek için mükemmel bir yöntem. Bir limonu sıkın ve suyunu bir kaba alın, ardından bir yemek kaşığı şeker ekleyin.

Karışımı yüzünüze uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Daha sonra ılık suyla yıkayın. Bu yöntemi haftada iki defa uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN