Selçuk Geçer'den küçük yatırımcıya uyarı: Paranız bir gecede buhar olabilir! Doların ulaşacağı rekor seviyeyi açıkladı

Selçuk Geçer'den küçük yatırımcıya uyarı: Paranız bir gecede buhar olabilir! Doların ulaşacağı rekor seviyeyi açıkladı

Dolar/TL kuru tahmin ve tavsiyeleriyle küçük yatırımcının yakından takip ettiği Selçuk Geçer, doların geleceğine ilişkin çarpıcı bir öngörüde bulundu. İşte, Selçuk Geçer dolar yorumu...

Ekonomist Selçuk Geçer, altın ve döviz kurundaki dalgalanmaları değerlendirerek yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Özellikle nakit paranın bir gecede kaybolma riskine dikkat çeken Selçuk Geçer, bu riskin farkında olan dolar ve altın yatırımcılarının daha temkinli olmaları gerektiğini vurguladı.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ?

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz oranlarındaki artışın doların değerindeki dalgalanmaları daha da güçlendirdiğine dikkat çeken Selçuk Geçer, altın ve dolar arasındaki ilginç etkileşime de değindi.

Dolar değer kazandıkça altın fiyatlarının genellikle düşüş eğiliminde olduğunu belirten Selçuk Geçer, bu durumun yatırımcıları altına yönlendirdiğini ve talebin artmasıyla birlikte altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçtiğini ifade etti.

DOLAR NE KADAR OLUR?

Yurt'ta yer alan habere göre, Selçuk Geçer, piyasa dinamiklerine karşı dikkatli olunması gerektiğini de hatırlattı ve ayrıca dolar kurunun 100 TL seviyelerini görebileceği uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN