Sıcaklık o tarihte 10 derecenin altına inecek! Kombileri yakmayan kalmasın: Botları, montları, kalın çorapları giyme vakti

Sıcaklık o tarihte 10 derecenin altına inecek! Kombileri yakmayan kalmasın: Botları, montları, kalın çorapları giyme vakti

Meteoroloji kaynakları tarafından soğuk hava dalgasına dair paylaşımlar geldi. O tarihten itibaren ülkemizde hissedilecek soğukluğun ardından, hava sıcaklığının 10 derece altına düşmesi bekleniyor. Düşük sıcaklığın ardından kar yağışları da beraberinde gelecek. İşte meteorolojiden müjdeli haberler...

Ülkemizde uzun zamandır hissedilen sıcaklıklar nihayet son buluyor. Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından peş peşe açıklamalar geldi. O tarihten itibaren hava sıcaklıklarının 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Kombilerinizi yakmaya başlayın.

KOMBİLERİ VE SOBALARI YAKIN

Uzun zamandır beklenen soğuklar için tarih verildi. Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından art arda gelen paylaşımların ardından, ülkemize doğru soğuk hava dalgaları yola çıktı. Meteoroloji açıklamasında botları, montları ve kalın çorapları giyme tavsiyesinde bulundu. Ülke genelinde kış provasının yapılması bekleniyor.

Üşüyeceğimiz günleri işaret eden meteoroloji hafta sonunu işaret etti. Soğuk günlerin yaklaşmasıyla birlikte peteklerin suyunu kontrol edin tavsiyeleri yapılıyor. Hafta sonu itibariyle kombi yakmayan, sobaya kömür atmayan ev kalmayacak.

polar-kokenli-soguk-hava-dalgasi-o-iller-fena-vuracak-kar-tipi-birden-bastirabilir-bu-tarihlere-dikkat-5161.webp

SICAKLIK 10 DERECENİN ALTINA DÜŞECEK

Sosyal medya üzerinden soğuk ve yağışlı hava paylaşımları geldi. Hava Forum, Hava City ve Kerem Ökten tarafından soğuk uyarıları yapıldı. Son zamanlarda sık sık işaret edilen soğukluklar için tarih verildi.

Yılın ilk ciddi soğuk ve yağışlı havalarının Cumartesi ve Pazar günleri ülkemize giriş yapacak. Balkanlar üzerinden gelen soğukluk ile birlikte sıcaklıkların 10 derecenin altına kadar düşmesi bekleniyor. İç ve Doğu Bölgeleri'nin yüksek kesimlerine ve kayak merkezlerinde kar yağışı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN