Yine alçakça bir paylaşım! Kuru Kahveci Mehmet Efendi sonunda patladı

Yine alçakça bir paylaşım! Kuru Kahveci Mehmet Efendi sonunda patladı

Dünya gündeminde yer alan Ortadoğu'daki gerginlik, zaman zaman Türk firmalarına sıçradığı görülüyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların ardından iddiaların hedefi olan Kuru Kahveci Mehmet Efendi açıklama yaptı. İşte o paylaşıma dair tüm detaylar...

Ülkemizde 152 yıllık kahve markası olan Kurukahveci Mehmet Efendi'den cevap geldi. Geçtiğimiz günlerde İsrail askerlerine kahve gönderdiği iddia edilen firmanın sosyal medyadan paylaşılan görüntüleri şok etmişti. Kurukahveci Mehmet Efendi markasının kolilerini taşıyan kişilerin ise İsrail askeri olduğu iddia edilmişti.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI

Sosyal medyada yayılan iddialar aldı başını gitti. Kuru Kahveci Mehmet Efendi markasının kulağına giden iddialar üzerine peş peşe açıklamalar geliyor. Geçtiğimiz gün ve bugün yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Kurukahveci Mehmet Efendi, sosyal medyada başlatılan boykot çağrısının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu.

İsrail ile Gazze arasında gerçekleşen gerginliğin ardından çoğu yerde boykot haberleri gündem olurken, ortada "Alçakça bir paylaşım" olduğu işaret edildi.

"ALÇAKÇA BİR PAYLAŞIM"

f-kofuyw0aahwgq.jpg

Yukarda yer alan görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından, Kuru Kahveci Mehmet Efendi tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde;

"Yine alçakça bir paylaşım ! Ne sizinle ne de askerlerinizle asla işimiz olmaz. Tüm Türkiye olarak masum Gazze’lilere yaptıklarınızı asla unutmayacağız. Biz firma ve marka olarak Türk Milleti ile aynı saftayız. Masum insanları terörist göstermeye çalıştığınız gibi Türk milletine mal olmuş markamızı karalama çabalarınızı da lanetliyoruz."

"Şirket anlayışımıza aykırı ve asla kabul edilemez asılsız ithamların sürdürülmeye çalışıldığını üzülerek şahit olmaktayız. Tekrar belirtmek isteriz ki gerçek dışı paylaşımlar ve karalama iddialarda belirtildiği gibi adı geçen kurum ve kişilerle hiçbir bağış ve benzeri ilişkimiz yoktur. Ayrıca bahsi geçen ülkeyle son 1.5 yıldır hiçbir ticaretimiz bulunmamaktadır.

Kurukahveci Mehmet Efendi ailesi olarak her daim milletimizin kaderi kaderimiz, hissiyatı hislerimiz olmuştur. Bu nedenle asılsız ve kötü niyetle şirketimiz ve markamız hakkında yapılan gerçek dışı ve karalama amaçlı paylaşımlar hakkında gerekli yasal yollara başvurulacağını saygılarımızla duyururuz"

"Son günlerde Kurukahveci Mehmet Efendi markasıyla ilgili sosyal medya hesaplarında hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan asılsız ve karalayıcı iddialardan derin üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesini düstur edinmiş bir ülkenin markası olarak, böyle bir iddianın muhatabı olmadığımızın ve olamayacağımızın bilinmesini isteriz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN