Sıfır araç alacaklara kaçırılmayacak fırsat! Ayda 1500 TL ödeyerek Nissan araç sahibi olabilirsiniz!

Sıfır araç alacaklara kaçırılmayacak fırsat! Ayda 1500 TL ödeyerek Nissan araç sahibi olabilirsiniz!

Araç almak her geçen gün zor bir hale gelirken fahiş fiyatlar da vatandaşın belini büküyor. Araç almak için kampanya takibi yapan birçok kişiyi sevindirecek haber Nissan'dan geldi. Ayda 1500 TL ödeyerek araç sahibi olabilirsiniz. İşte Nissan kampanya detayları…

Birçok farklı marka farklı kampanyalar ile gündemde yer alırken Nissan yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşların ayda yalnızca 1500 TL ödeyerek araç sahibi olabileceği aktarıldı. Nissan kampanya detaylarını paylaştı. İşte Nissan kampanya detayları…

NİSSAN'DAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ayda yalnızca 1500 TL ödeyerek araç sahibi olabilecek. Nissan tarafından yapılan açıklama kapsamında Micra model araç için kampanyanın başlatıldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları nedeniyle araç almaktan her geçen gün uzaklaşan vatandaşlar kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. 31 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında detaylarda merak konusu oldu.

nissan-micra.jpg

Sinpaş Yapı müşterilerinin yararlanabileceği belirtilirken uygun fiyatlı araç kampanya detayları paylaşıldı. Mayıs ayında farklı bir kampanya ile müşterileri sevindiren Nissan 240.000 TL kredi fırsatı sunulduğunu belirtti. Mayıs ayı boyunca devam edecek kredi kampanyası ile birlikte sizler de X-Trail, Qashqai, Juke model araç sahibi olabilirsiniz. 240.000 TL'lik kredi için 12 ay vade seçeneği sunulurken %0,99 faiz oranı sunulacak aktarıldı. Müşteriler 40.000 TL'ye kadar nakit alımlarda indirim kampanyasından yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN