Sigara ürünlerine rekor zam

Sigara ürünlerine rekor zam

2023 yılıyla birlikte açıklanan enflasyon verilerinin ardından, alkol ve sigara fiyatlarında da artış yaşandı. ürkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara ve içki ürünlerine zam geldiğini duyurdu.

TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birlikte sigara firmaları da ürünlerine zam yaptı. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla sigara çeşitlerine 3,5 TL ila 4,5 TL arasında zam geldiğini duyurdu.

Aybaş, bu zammın bir sigara grubunun çeşitlerine geldiğini, ancak bugün öğleden sonra diğer sigara çeşitlerinin de yeni fiyat liste fiyatıyla satılacağını aktardı.

EN UCUZ SİGARA 30 TL

Aybaş’ın verdiği bilgiye göre, 30 TL olan bir sigara çeşidi, 34-34,5 TL’ye çıkarak yüzde 13 ila yüzde 14,9 oranında zamlanmış oldu. En ucuz sigara da 30 TL’yi yükselmiş oldu.

Aybaş, bir içki firmasının çeşitli ürünlerine de zam geldiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN