Kahve almak da zorlaştı: Starbucks'tan büyük zam

Kahve almak da zorlaştı: Starbucks'tan büyük zam

Yeni yılda her kalemde yapılan zam şimdiden asgari ücreti eritti. Gıdadan, akaryakıta birçok hizmetteki artışın ardından Starbucks da kahve fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Tüm kahve ürünlerinde yüzde 30 oranında artış yapan Starbucksta büyük boy kahve fiyatları 50-60 liraya çıktı.

2023 yılında da zamların ardı arkası kesilmiyor. Starbucksta yapılan yüzde 30'luk zammın ardından artık kahve almak da zorlaştı. Küçük boy filtre kahve 32 liraya yükseldi. Orta boy filtre kahve fiyatı 39 liraya, büyük boy ise 44 liraya çıktı.

İŞTE ZAM SONRASI GÜNCEL FİYATLAR

Orta boy lattenin fiyatı 45 liraya, büyük boy lattenin fiyatı da 50 liraya yükseldi. Küçük boy mocha 53 lira, orta boy mocha 61 lira, büyük boy ise 67 lira oldu.

Hot Chocolate ürününün küçük boyu 48 liraya çıkarken, büyük boyu ise 60 liraya yükseldi.

Starbucks kahvelerinin fiyatları, şubelerin lokasyonuna göre farklılık gösteriyor. Turistik yerlerde olan şubelerde, kahve fiyatları daha pahalı oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN