Simpsons'lardan 2024 için kıyamet alametleri! Savaşlar, salgın hastalıklar, istilalar... Tüm dünya evlere kapanacak

Simpsons'lardan 2024 için kıyamet alametleri! Savaşlar, salgın hastalıklar, istilalar... Tüm dünya evlere kapanacak

Yıllardır ekranlarda yer alan ve tüm dünyanın yakından takip ettiği The Simpsons dizisi, yaşanacak olayları önceden bilmesiyle gündeme geliyor. Dizinin geçmiş bölümlerinde yaşanan birçok olayın yıllar sonra gerçekleşmesi hala şaşkınlık yaratırken, önceki bölümlerde 2024 yılıyla ilgili yapılan tahminler de gündem oldu. İşte, The Simpsons'lardan 2024 kehanetleri...

Dünyanın dört bir yanından yakından takip edilen The Sipsons dizisi yeni kehanetleriyle yine gündem oldu. 34 sezondur ekranlara gelen dizinin geçmiş bölümlerinde 2024 yılına dair yapılan tahminler herkesi hayrete düşürdü...

TAHTAKURUSU İSTİLASINI ÖNCEDEN BİLDİ

TikTok üzerinden paylaşımda bulunan bir kullanıcı, Simpsons'ların 24. sezon 18. bölümüne dikkat çekerek, "Fransa böcek salgınıyla mücadele ederken Paris'teki tüm kamusal alanlarda tahtakuruların gezindiği görüldü" notunu düştü. Bu paylaşımın ardından herkesin aklına kısa süre önce Paris'teki sinema salonlarını istila eden ve ardından metro ile trenlere kadar yayılan tahtakuruları geldi.

simpsons-kehanetleri-1.jpg

2024 YILINDA SICAKLIK PANDEMİSİ ETKİLİ OLACAK

Dizinin bir bölümünde, insanlar anormal derecede artan sıcaklıklar nedeniyle evlerinden dışarı adım atamazken, kimi sahnelerin ise bugünle benzerliği dikkat çekiyor. İddialara göre, bir bölümde Springfield Kasabası, kavurucu sıckalardan dolayı felakete doğru gidiyor.

Ayrıca başka bir bölümde de 2024'te sıcaklık pandemisi denilen bir döneme girilebileceğine ve bütün dünyayı küresel bir iklim krizinin beklediğine dikkat çekildi. Öyle ki artan sıcaklıklardan dolayı eve kapanmalar da başlıyor. Etkili olan yüksek sıcaklıklardan ötürü kimse dışarı çıkamaz hale gelirken, işletmeler kapandı ve insanlar sıcaktan hayatını kaybetti.

Dizide 2024 yılına dair bir başka tahminler ise enflasyon krizi, ABD ve Çin arasında nükleer çatışma ve Trump'ın tekrardan ABD başkanı olması yönünde oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN