Sınırda operasyon: 46 kişiyi yakaladı

Sınırda operasyon: 46 kişiyi yakaladı

Türkiye, yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarla yasa dışı faaliyetlere yönelik darbe vurmaya devam devam ediyor. Hudut Kartalları, Türkiye'den Yunanistan’a ve Suriye’den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı.

Emniyet güçleri yürüttükleri operasyonlar kapsamında terör örgütü ve mensuplarına nefes aldırmıyor. Hudut Kartalları, Yunanistan ve Suriye sınırında gerçekleştirdiği operasyonla 46 kişiyi yakaladı. Yakaların 3’ünün FETÖ, 2’sinin terör örgütü PKK mensubu olduğu belirlendi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Operasyona dair açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Paylaşımda, "Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 46 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 2’sinin PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN