Site bahçesinde feci olay: Otoparktan çıkan araç minik Alparslan'ı ezdi

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, site otoparkından çıkan bir otomobil iki küçük çocuğa çarptı. Olayda 5 yaşındaki Alparslan Cellat hayatını kaybetti, arkadaşı 7 yaşındaki Eymen A.Y. ise yaralandı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Rabiaana Mahallesi'nde T.D. (66) yönetimindeki 07 ERZ 878 plakalı otomobil, sitenin otoparkından çıkarken bahçede oyun oynayan Alparslan Cellat (5) ve Eymen A.Y.'ye (7) çarptı.

9540865.jpg

KÜÇÜK ALPARSLAN ARACIN ALTINDA CAN VERDİ

Aracın altında kalan Alparslan olay yerinde hayatını kaybetti, Eymen A.Y. ise ayağından yaralandı.

9540866.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alparslan'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yaralı Eymen hastanede tedavi altına alındı.

9540862.jpg

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kazanın ardından Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yırtar, kazada hayatını kaybeden küçük çocuğun ailesini sakinleştirmeye çalıştı.

9540864.jpg
Alparslan Cellat (5)

Araç sürücüsü T.D., polis ekipleri tarafından "Taksirle ölüme neden olma" suçlamasıyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

9540860.jpg

Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polis, kazanın tüm detaylarını aydınlatmak için kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

9542600.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Alparslan Cellat için Narmanlı Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Aile yakınları ve bölge halkının katıldığı cenaze töreninde baba Ahmet Cellat güçlükle ayakta durdu.

Namazın ardından minik Alparslan’ın cenazesi, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

9542602.jpg

Polis, olayla ilgili detaylı soruşturmasını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN