AFAD'dan Sivas, Yozgat, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve Aksaraylılar için yeni bir uyarı yapıldı. Kuvvetli rüzgara ve sağanak yağışlara hazır olun. Kırmızılı alarm verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı! İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. AFAD ve ilgili valilikler harekete geçti!
HANGİ İLLER RİSK ALTINDA?
Sivas, Yozgat, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve Aksaray'da yaşayanlar dikkat! 29 Mart Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70 km/saat) bekleniyor.
NELERE DİKKAT ETMELİ?
Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıyor.
BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ ZAMANI
Başlangıç: 29 Mart 2025 12:00
Bitiş: 29 Mart 2025 20:00
AFAD VE VALİLİKLER UYARIYOR!
AFAD ve ilgili illerin valilikleri de sosyal medya hesaplarından vatandaşları bilgilendirerek gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.
TAKİPTE KALIN!
Gelişmeleri takip etmek ve güncel bilgilere ulaşmak için AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi hesaplarını takip etmeyi unutmayın. Güvende kalın!