Siyasilerden Mevlid Kandili mesajları

Siyasilerden Mevlid Kandili mesajları

Peygamberimiz hazreti Muhammed'in doğum gecesi ve aynı zamanda hicri rebiülevvel ayının on ikinci gecesi olan Mevlid Kandili dolayısıyla siyasilerden kutlama mesajları geldi. Kemal Kııçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ekrem İmamoğlu, Mehmet Özhaseki, Ömer Bolat ve Ali Babacan sosyal medya üzerinden Mevlid Kandili mesajı paylaştı.

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alan Mevlid Kandili dolayısıyla siyasiler sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı paylaştı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

“İslamiyet güzellikler dinidir. Yalanı, iftirayı, hırsızlığı, yasaklar; zulme karşı çıkar. Şefkati, hoşgörüyü ve barışı öğütler. Dinimizin güzelliklerinin vücut bulduğu, peygamberimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili’ni kutlar; huzur, barış ve güzelliklerle dolu yarınlar dilerim”

DEVLET BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Mevlid Kandili münasebetiyle hasreti çekilen yeni bir diriliş ve yükseliş ruhunun özellikle ve Türk ve İslam toplumlarına nüfuz etmesi başlıca ümidimdir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin bu mübarek gecesini dualarımla kutluyor, Efendimize salatü selam ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı kandiller"

MERAL AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Mevlid Kandili'mizde milletimizin dilinden dökülen her bir duayı Rabbim kabul eylesin.

Gönüllerimizde ferahlık, sofralarımızda bereket, memleketimizin dört bir yanında huzur daim olsun.

Kandilimiz mübarek olsun..."

TEMEL KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Alemlere rahmet, insanlığa rehber olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifinin yıl dönümü; Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Yüreklere hak, adalet ve merhamet aşılayan Sevgili Peygamberimizi hasretle andığımız bu mübarek günde tüm ibadet ve dualarımız kabul olsun"

AHMET DAVUTOĞLU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyayı teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili’miz mübarek olsun.

Rabbim, ibadetlerimizi makbul, dualarımızı kabul eylesin. Bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum"

ALİ BABACAN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, bu gece vesilesiyle tüm insanlığa barış ve huzur diliyorum"

FATİH ERBAKAN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Mevlid Kandilimiz mübarek olsun"

EKREM İMAMOĞLU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mevlid Kandili’ni şu sözlerle kutladı:

"Bu kutlu gecenin ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini dilerim. Tüm dualarımız kardeşlik, dayanışma ve iyilikte birleşsin. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN