"Size çok önemli bir gelişmeyi açıklayacağım" diyerek canlı yayına çıktı! Müge Anlı'dan duyanları şoke eden açıklama

"Size çok önemli bir gelişmeyi açıklayacağım" diyerek canlı yayına çıktı! Müge Anlı'dan duyanları şoke eden açıklama

Milyonların merakla beklediği Bedriye Kılıç ölümünde şok eden gelişme aktarıldı. Müge Anlı canlı yayında, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım" diyerek konuşmaya başladı. 6 Temmuz tarihinden itibaren kayıp olan Bedriye Kılıç hakkında açıklamalar şok etti. İşte tüm detaylar...

Gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her yeni bölümüyle viral oluyor. Bedriye Kılıç cinayetine dair yaptığı araştırmalarla milyonların yakından takip ettiği programda yeni gelişmeler aktarıldı. Müge Anlı tarafından duyurulan detay sonrası seyirciler şaşkınlığını gizleyemedi.

BEDRİYE KILIÇ CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME

Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleşen olayda Bedriye Kılıç, 6 Temmuz 2023 tarihinde ortadan gizemli bir şekilde kayboldu. Yaklaşık olarak 5 aydır kayıp olan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç (35) hakkında yeni gelişme paylaşıldı. Eşi Tayfur Kılıç tarafından şiddet gördüğü belirtildi.

Yakınlarının söylediklerine göre, eşi Tayfur Kılıç tarafından sürekli olarak eziyet gördüğü paylaşıldı. Televizyon kanalına röportaj veren Bedriye Kılıç'ı öğrenen eşi Tayfur'un öldürdüğü iddiaları ortaya atıldı.

s-93486329985cc53fbc78f7a70a154822033648d0.webp

EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Bedriye Kılıç'ın kaybolmasından sonra geçen 115 günün ardından eşi Tayfur Kılıç itiraf etti. Eşine sürekli olarak mesaj geldiğini belirten Tayfur, kıskançlık krizlerine girerek kavga çıkardığını söyledi. Tartışmanın sonucunda eşini boğarak öldürdüğünü paylaştı.

Cesedini ise otomobille taşıyarak, Akşehir - Isparta karayolu üzerinde dağlık alanda bulunan uçurumdan aşağı attı. Eşini öldürme nedenini namus meselesine bağlayan Tayfur Kılıç, milyonların tepkisini üzerine çekti. İtirafının ardından tutuklandı.

640xauto.webp

MÜGE ANLIDAN KRİTİK AÇIKLAMA

Sabah saatlerinde yeni bölümüyle izleyicilerini karşılayan Müge Anlı ise, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." ifadeleriyle ekranlara seslendi. Müge Anlı canlı yayında, Tayfur Kılıç'ın babasına yönelik açıklamalarda bulundu. Bedriye Kılıç cinayetinde yardım ve yataklık ile suça yardım etme suçundan dolayı, baba Adem Kılıç'ta tutuklanarak cezaevine gönderildiği paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN