Sokak hayvanları için yürekleri ısıtan proje

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen önderliğinde İstanbul'da ormanlarda ve dağlık arazilerde yaşamaya çalışan sokak hayvanları için onlarca kulübe yaptırıldı, kulübeler sokak hayvanlarının ısınabilmesi ve barınabilmesi için dağıtılmaya başlandı.

İstanbul'da soğuk havaların etkisi kendini göstermeye başladı. Meteoroloji tarafından son günlerde yapılan kar yağışı uyarıları yerini kar yağışına bıraktı. Sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarını daha kolay atlatabilmeleri için İGDAŞ Genel Müdürü kamuoyu ve hayvanseverleri memnun eden bir adım attı ve onlarca kulübe yaptırarak ormanlarda ve dağlık arazilerde yaşayan sokak hayvanlarına dağıtmaya başladı.

whatsapp-image-2022-01-12-at-23-38-55.jpeg

"KARA KIŞI BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Gönüllülerle birlikte yürütülen kulübe dağıtım projesinde yaklaşık 100 adet kulübe belirli periyotlarda kış ayı boyunca ormanlara, dağlık arazilere bırakılacak. Aynı zamanda İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen'in 'kara kışı birlikte atlatacağız' düşüncesiyle sadece kulübe dağıtımı değil, bu alanlarda yaşamaya çalışan sokak hayvanlarına mama, su ve çeşitli ihtiyaçları da giderilip dağıtılacağı öğrenildi. Projenin ve kulübelerin dağıtımında ilk hareket 13 Ocak Perşembe günü başlayacak ve sokak hayvanlarının büyük bölümüne ulaşana dek gönüllülerle birlikte devam edeceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN