Ahmet Davutoğlu: Seçim günü sakın ha sokakları hareketlendirmeye kalkmayın

Ahmet Davutoğlu: Seçim günü sakın ha sokakları hareketlendirmeye kalkmayın

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Denizli Cankurtaran Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuştu. Sık sık seçim güvenliğinden bahseden Davutoğlu, seçim gününe ilişkin uyarıda bulundu. Davutoğlu, "Sakın ha sokakları hareketlendirmeye kalkmayın. Seçim günü sakın ha sosyal medyadan ağızlarını açan o çakallara fırsat vermeyin. Şimdiden söylüyorum o sandıktan ne çıkarsa herkes boyun eğecek. Tertemiz oylarımızı kimseye yedirmeyiz" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Denizli Cankurtaran Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuştu. Davutoğlu seçime 7 gün kala seçim güvenliği hakkında sık sık uyarıda bulundu. İktidara 'Sakın ha sokakları hareketlendirmeye kalkmayın' diye seslenen Davutoğlu, "Şimdiden söylüyorum o sandıktan ne çıkarsa herkes boyun eğecek. Tertemiz oylarımızı kimseye yedirmeyiz" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasının satırbaşları şöyle:

Çıkmış yabancı istilacı diyor. Kimin adında George var, Mike var ne yabancısı. Bir başkası çıktı ramazan günü oruçlu Müslümana bu memleketi küffara teslim etmeyeceğiz dedi. Biz bu hakaretlere cevap vermek üzere bunlara ağızlarının payını vermek üzere sandığa gideceğiz.

BAHÇELİ'NİN 'MERMİ' TEHDİTLERİNE CEVAP

Neymiş onlar soğan diyormuş biz soğan diyormuşuz. Biz silahlı kuvvetlerimizi donatacağız ama alsa Anadolu yiğitlerimizi bir kuru soğana muhtaç etmeyeceğiz.

Sayın Bahçeli bizi mermi ile tehdit ediyor. Erdoğan da sessiz kalıyor. Biz bu iktidara gelince hemen Sinan Ateş dosyasını açacağız. Hesap soracağız. O Bahçeli'ye aldanmayın. Bahçeli'ye bir hukuk dersi vereceğiz.

Erdoğan TRT'ye Öcalan'ın kardeşini çıkarıyor ve kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum diyor. Bilmez olur mu Erdoğan. Bahçeli bilmez olur mu?

'SEÇİM GÜNÜ SOSYAL MEDYA ÇAKALLARINA FIRSAT VERMEYİN'

Sakın ha sokakları hareketlendirmeye kalkmayın. Sakın ha sosyal medyadan ağızlarını açan o çakallara fırsat vermeyin. Şimdiden söylüyorum o sandıktan ne çıkarsa herkes boyun eğecek. Tertemiz oylarımızı kimseye yedirmeyiz.

Sayın Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi seçimi biz kazanacağız. Gelecek hafta 15 Mayıs ile birlikte yasaklar gidecek özgürlük gelecek. Haftaya kutuplaştırıcı dil gidecek kucaklayıcı dil gelecek. Mülakat gidecek liyakat gelecek. Yolsuzluk gidecek yoksulluk gidecek cumhurbaşkanı hükümet sistemi gidecek güçlendirilmiş parlamenter sistem gelecek.

Yörük ovaları Bahçeli'nin tehditlerinden korkmaz. Kendi Osmaniye'ye gitmeyen adam.. Geçen sene gittim sordum geliyor mu diye. 'Kendi babasının cenazesine bile gelmedi ki o' dediler. Memlekette sokağa inmiş mi hiç.

'BAHÇELİ HİÇ SOKAĞA İNMİŞ Mİ HALK İLE'

Biz gelecek mermiyi de göğüslemişiz senden mi korkacağız. Kaç suikast haberi gelmiş biliyor musun. Gelen ihbarlara ne dedim biliyor musunuz? Bir başbakan kendi ülkesinin sokaklarında özgürce yürüyemezse vatandaş hiç yürüyemez.

14 Mayıs günü onların tehditlerine karşı sandıkta her bir oyu koruyacak mısınız? Ben size söz veriyorum cumhurbaşkanı yardımcısı olarak ilk geleceğim yer Denizli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN