Altıncı Ceza Dairesi'nin yeni başkanı belli oldu

Altıncı Ceza Dairesi'nin yeni başkanı belli oldu

Yargıtay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yargıtay Büyük Genel Kurulunca yapılan seçim sonucunda 6. Ceza Dairesi Başkanlığına aynı Daire Üyesi Hüseyin Kocabey seçildi.

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca bugün yapılan seçim sonucunda 6'ncı Ceza Dairesi Başkanlığı'na 15 Aralık 2014'ten itibaren Yargıtay Üyesi olan Hüseyin Kocabey seçildi.

Ankara hakim adayı olarak mesleğe başlayan Kocabey; Terme, Hazro, Seben, Kırıkkale ve Ankara hakimliği görevlerinde bulundu.

HÜSEYİN KOCABEY KİMDİR?

01 Ocak 1965'te dünyaya gelen Hüseyin Kocabey, Fatih Sultan Mehmet Lisesi'ni bitirmiş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, askerlik görevini yerine getirmiştir.

Ankara Hakim Adayı olarak mesleğe başlayan Kocabey; sırasıyla Terme, Hazro, Seben, Kırıkkale, ve Ankara hakimliği görevinde bulunmuştur.

15.12.2014 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Hüseyin KOCABEY, Yargıtay Altıncı Ceza Dairesi Üyesi olarak görev alıyordu. Aynı zamanda 09.06.2015 tarihinde seçildiği Uyuşmazlık Mahkemesi Yedek Üyeliği görevini de gerçekleştiren Kocabey, evli ve üç çocuk babasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN