Son dakika! Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması

Son dakika! Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fazıl Say konserine katılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Bahçeli, "Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Bahçeli, “Cumhurbaşkanı’nın ABD’li Senatör Lindsey Graham’la birlikte Fazıl Say’ın konserine katılıp Truva Sonatı’nı izlemesini nasıl değerlendirdiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Gerçekten memnuniyet duydum. ABD’li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduğu düşüncesindeyim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fazıl Say’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Tuluyhan Uğurlu’yu da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edip Türk senfonisini, bir diğer adıyla büyük Türkiye Senfonisini dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok değerli, çok isabetli olur inancındayım.”

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN