Bakan Koca açıkladı: Okullarda maske mecburiyeti kalktı

Bakan Koca açıkladı: Okullarda maske mecburiyeti kalktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda maske mecburiyetinin kalktığını belirterek "Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda maske mecburiyetinin kalktığını duyurdu.

KAPALI MEKANLARDA MASKE KULLANMA ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs Bilim Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan, kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğunun tümüyle kaldırıldığını belirterek toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına devam edileceğini açıklamıştı.

OKULLARDA MASKE MECBURİYETİ KALKTI

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan okullarda da maske mecburiyetinin kaldırıldığını duyurdu. Bakan Koca, "Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı. Toplu taşıma araçlarıyla sağlık kuruluşları, vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar uygulamada istisnayı teşkil ediyor. Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz. Dün 2 bin 604 olan vaka sayısından bu belli." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN