Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak. Bakan Uraloğlu, "Köprü ve otoyol ücretleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından bayram süresince ücretsiz yapıldı" dedi.

Kurban Bayramı'nın hafta tatilleriyle bağlanmasıyla 9 güne çıkarıldı. Vatandaşlar bu süreyi tatil ve memleket ziyaretlerinde geçirmek için bu akşamdan yola çıkmaya başlayacak. Bayram öncesi en çok merak edilen köprü ve otoyollarda geçiş ücretlerinin durumu ise belli oldu.

BAKANLIK DUYURDU

kapak-001.jpgAbdulkadir Uraloğlu

Köprü ve otoyolların bayramda ücretsiz olacağını açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Köprü ve otoyol ücretleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından bayram süresince ücretsiz yapıldı. Marmaray, Başkentray, İzban ücretsiz olacak. Uzun Trafik kuyruklarının oluşmasını engelleyeceğiz" dedi.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN