Cumhurbaşkanı Erdoğan: Refah kaybını telafi edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Karabük mitinginde konuştu. Erdoğan açıklamalarında "Türkiye'yi 21 yılda nasıl büyüttüysek yine büyüteceğiz. Refah kaybını telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye, 8 gün sonra yerel seçimlerde yönetimleri belirlemek için sandık başına gidecek. Siyasi partiler ve belediye başkan adayları sahada vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını anlatıyor.

'SIKINTILARI ÇÖZMEK BOYNUMUZUN BORCU'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Karabük mitinginde vatandaşlara konuştu. Erdoğan, ekonomide gelişmelere işaret ederek "Çalışanlarımızın, emeklilerimizin yaşadığı sıkıntılarının çözümü boynumuzun borcudur. Türkiye'yi 21 yılda nasıl büyüttüysek yine büyüteceğiz. Refah kaybını telafi edeceğiz" dedi.

1kapak-004.jpg

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları şöyle:

"Karabük, Türkiye sanayisinin can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN RAHMETTİR

Karabük hem güzel, hem merhametli bir şehir olarak ülkemiz ve milletimiz için rahmettir. Mayıs ayında yapılan seçimlerde kardeşinize yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz.

Çalışanlarımızın, emeklilerimizin yaşadığı sıkıntılarının çözümü boynumuzun borcudur. Bunlar meydanlar söz verip göreve gelince unutmayı iyi bilirler.

REFAH KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ

Türkiye'yi 21 yılda nasıl büyüttüysek yine büyüteceğiz. Refah kaybını telafi edeceğiz.

Azimle ve sabırla çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz yoktur. Yeter ki aramıza fitnecileri sokmayalım.

6'lı masa ne oldu? Parlamentoda bunlardan biri yok, hepsi de gitti. Dağıldılar gittiler. Ankara'da bir daire ona tutmuşlar. Kim o? Şimdi o dairede takip ediyor. Tüm suçu Bay Kemal'in sırtına yüklediler.

ORTAK ADAY ÇIKARIP PAZARLIK YAPIYOR

Sorsan ittifak yapmadık diyorlar. CHP ve DEM birçok yerde ortak aday çıkarıp pazarlık yapıyor.

1kapak-005.jpg

Ülkenin gündemi deprem, bunların umurunda değil. Hatta depremzedeler hakaret ediyorlar. Bizim gündemimiz terörü sınırdan arındırmak. Onlar ise utanmasalar terör örgütüne militan yazılıp eğitime girecekler.

Hangi meseleyi ele alırsak alalım karşımıza benzer manzaralar çıkıyor. Şimdi bir de valiz valiz para görüntüleri çıktı. Dolar mı dersin, euro mu dersin. İnsanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı olmamalı.

21 YILDA 94 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI

Bizim davamız Türkiye Yüzyılı davasını inşa etme anlayışıdır. Karabük'te 21 yılda 94 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Karabüklü iş verenlerimizi 1,1 milyar lirayı aşan prim teşviki sağladık. Enerjide merkez, Eskipazar, Safranbolu ve Yenice'ye doğal gaz arzını sağladık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN