Erdoğan ile Biden yarın görüşecek

Erdoğan ile Biden yarın görüşecek

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasında yarın bir görüşme gerçekleşeceği belirtildi. Açıklamada "ABD, Finlandiya ve İsveç NATO üyeliği endişelerini gidermek için Türkiye ile birlikte çalışmaya devam edecek" denildi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Zirvesi marjında yarın görüşeceklerini açıkladı.

Sullivan "ABD, Finlandiya ve İsveç NATO üyeliği endişelerini gidermek için Türkiye ile birlikte çalışmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi öncesinde ABD Başkanı Biden ile görüştüğünü kaydederek "ABD Başkanı Biden ile görüşme yaptık. Bugün ya da yarın tekrar görüşme arzusunu dile getirdi, biz de 'olabilir' dedik" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN