Muhalefeti hedef alarak konuştu: Yarın öyle bir kazanacağız ki kirli hesap yapanlar dışında kimse üzülmeyecek

Muhalefeti hedef alarak konuştu: Yarın öyle bir kazanacağız ki kirli hesap yapanlar dışında kimse üzülmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Beykoz'da seçim mitinginde konuştu. Erdoğan, "Yarın akşam öyle bir kazanacağız ki ülkemiz üzerine kirli hesaplar yapanlar dışında kimse üzülmeyecek. Öyle bir kazanacağız ki 85 milyon ferdiyle tüm Türkiye kazanacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Beykoz'da düzenlenen son mitinginde konuştu. Erdoğan yarın yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için çağrıda bulunurken muhalefete de zaman zaman yüklendi. Erdoğan, özellikle CHP'ye yüklenerek "Bay Kemal sen hukuk nedir bilmiyorsun bir defa parlamentoda senin sayın ne geriye düştün. Gittin 40 milletvekilini yüzde 1 oyu olana verdin. Biz şu an 323 kişiyle meclisteyiz. Senin yasa düzenleme hakkın var mı yok. Kime geleceksin Cumhur İttifakı'na bize geleceksin biz ne diyeceğiz. Hadi oradan" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Bu meydanda tarihi bir zaferi görüyorum. Burada demokrasiye aşık kadını yaşlısı gencini görüyorum. Bu meydanda sandıktan dalga dalga yayılacak demokrasiyi görüyorum.

Yarın da sandıklara koşacağız sabahın erken saatlerinde oylarımızı kullanacağız. Bir önceki seçimde gidemeyenleri de teşvik edeceğiz. 14 Mayıs'ta yarım bıraktığımız işi yarın aradaki farkı daha da büyüterek ezici farkla tamamlıyor muyuz?

Yarın akşam öyle bir kazanacağız ki ülkemiz üzerine kirli hesaplar yapanlar dışında kimse üzülmeyecek.

Yarın akşam öyle bir kazanacağız ki 85 milyon ferdiyle tüm Türkiye kazanacak.

Öyle bir kazanacağız ki milli iradeye parmak sallayan hadsizler dışında, Kandil'den Türk siyasetini dizayn etmeye çalışanlar dışında hiç kimse üzülmeyecek.

'BU SEFER REKOR BEKLİYORUM'

Uğruna nice bedel ödediğimiz demokrasimiz kazanacak. İster 14’ünde CHP’ye, ister DEVA, ister İYİ Parti, ister HDP hangisi olursa olsun yarın Cumhur İttifakı’na oy verecektir.

Kendini bu topraklara ait hisseden herkes 28 Mayıs'tan kazanarak çıkacak.

Bu sahtekarlar ne diyor kadınlar kaybedecek. Bunlar böyle sahtekar 21 yıldır bu ülkenin kadınlar kaybetmedi hep kazandı Bay Kemal.

Senin yardımcın Nur Serter iktidar olduğunda üniversitede kızlarımızın başını açtırdı.

Ben bu sefer rekor bekliyorum sandıkları patlatmaya hazır mıyız?

28 Mayıs'ta doğru adamla doğru adımla yola devam diyor muyuz? Bunun için son ana kadar çalışıyor muyuz?

'PARLAMENTODA YASA DÜZENLEME HAKKIN YOK'

Bay Kemal sen hukuk nedir bilmiyorsun bir defa parlamentoda senin sayın ne geriye düştün. Gittin 40 milletvekilini yüzde 1 oyu olana verdin. Biz şu an 323 kişiyle meclisteyiz. Senin yasa düzenleme hakkın var mı yok. Kime geleceksin Cumhur İttifakı'na bize geleceksin biz ne diyeceğiz. Hadi oradan.

Sen önce hukuku öğren. Yalanlarla talanlarla devam et.

Bunlar talimatı nereden alıyor Kandil'den biz nereden alıyoruz Allah'tan ve milletten.

İstanbul'la birlikte 81 ilimizin tamamına mührümüzü vurduk. Yavuz Sultan Köprüsü'nü kim yaptı? Bir de bunlara sorun ya Bay bay Kemal siz ne yaptınız?

Bir yağmur olunca ne oluyor İstanbul'da görüyoruz. CHP budur işte bunların derdi yok. Kemal efendi nerde Bodrum'da İsviçre'de kayak yapıyor.

4 yıldır bu Ekrem İstanbul'da belediye başkanı. Ne yaptı? CHP demek ne demektir çöp, çamur, çukur.

Herkesin hayatına dokunan nice işler yaptık. Bize olan güveninizi boşa çıkarmadık. Şimdi birileri çıkmış kırıklarla dolu karelerine bakmadan bize laf atıyor. Bizim bayrak sevgimiz ve milliyetçiliğimizle aşık atamazsın.

'MASA YUMRUKLAMAKLA MİLLİYETÇİ OLUNMAZ'

Çıkmış şimdi milliyetçi olmuş. Öyle masa yumruklamakla milliyetçi olunmaz. Dün söylediğini bugün inkar edenle olmaz. Batıda vatan millet deyip doğuda kana kan diyenle olmaz.

Londra'daki tefecilere boyun bükenle olmaz. Sana benim milletim yarın böyle bir fırsatı vermeyecek zaten.

Bu büyükşehirlerde ne yaptınız rezalet. Osmangazi Köprüsü diyorum. Çanakkale Şehitler Köprüsü diyorum. Yaptığın eserlerle olur milliyetçilik.

Biz hangi uluslararası toplantıya gidersek gidelim Türkiye Cumhuriyeti'nin şanına leke getirmedik.

Şimdi milletin huzuruna Türkiye Yüzyılı ile çıkıyoruz. 21 yılda kurduğumuz sağlam temeller üzerine büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz.

Mazlum ve mağdurlara daha sıkı sahip çıkacağız. Gençlerin hanım kardeşlerimizin daha çok yanında olacağız. Tüm bunları sizin desteğinizle yapacağız.

Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu partiyi talan ettiler. Batan geminin malları gibi her gelen CHP'den bir şeyler kapıp gidiyor. Kılıçdaroğlu 6 benzemezi bir araya getirerek sofra kurdu. Bu sofrayı Halil İbrahim sofrası dedi ancak masadaki arkadaşları toplandılar yediler içtiler eğlendiler hatta bir ara kavga bile ettiler.

'BURADAN YARGIYA SESLENİYORUM GÖREVE ÇAĞIRIYORUM'

Masada yüzde 1 oyu olmayanlara 40 milletvekili bile verdi. Bu masada sadece kaybeden CHP lideri ve CHP seçmenidir. Kılıçdaroğlu tüm hesabı tek başına hesabı ödemek zorunda kalmıştır. Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs'tan sonra çirkinleşmesi ve kendine oy vermeyenlere hakaret etmesinin temel sebebi bu aldatılmışlıktır.

Ben buradan yargıya sesleniyorum buradan bu adamla (Kılıçdaroğlu) ilgili yaptığınız bir şey var mı? Ben yargıyı da göreve davet ediyorum.

Kandil'i de bunların başına çökerteceğiz. Vereceğimiz oylarla bir daha böyle rezaletlerin yaşanmasına mani olacağız.

1994'ten beri bu görevi gerektiğinde namusumuz gibi taşıdık. 5 yıl daha bu göreve talibiz şimdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN