Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da arasında bulunduğu 55 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gözaltında bulunan 55 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
ETİMESGUT BELEDİYESİ'NE OPERASYON
Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da bulunduğu 55 kişi gözaltına alınmıştı.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Etimesgut Belediyesince yapılan bir kısım ihalelerde usulsüzlük, sahte belgeler düzenleme, otopark kiralama ve inşaat projelerine ilişkin olarak imar ve ruhsat işlemleri gibi konularda menfaat temin edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldığı" belirtilmişti.
İlgili Haberler
