Hatay Belediye Başkanı Savaş: Enkaz altında kalanlar var

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş bazı ilçelerde binaların yıkıldığını belirterek "Enkaz altında kalanlar var" dedi. Savaş, yıkılan binaların depremde hasar gören binalar olduğunu söyledi.

Hatay'da akşam saatlerinde peş peşe 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Depremin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldığı programda depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Savaş, bazı binaların yıkıldığını belirterek enkaz altında kalan vatandaşların olduğunu söyledi.

Savaş'ın açıklamaları şöyle;

"Şehirde özellikle Antakya, Defne ve Samandağ'da yıkılan binalar var. Maalesef enkaz altında kalanlar var. Bazı vatandaşlarımız evi sağlam diye evlerine gitmiş bazıları da evinden eşya taşımak için evlerine girmiş. Bu binalar depremde orta ve ağır hasar gören binalar. Antakya'da 90'lı yıllarda yapılan bir köprü de yıkıldı. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN