Marmara Denizi'nde deprem: İstanbul'da hissedildi | Son depremler

Marmara Denizi'nde deprem: İstanbul'da hissedildi | Son depremler

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Marmara Denizi Yalova açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul, Yalova ve Bursa'da da hissedildi. Yalova Valisi Hülya Kaya yaptığı yazılı açıklamada herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığını bildirdi.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Marmara Denizi'nde saat 9.21'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Yalova olan sarsıntı İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.

Depremin derinliği 4.1 olarak kayıtlara geçti.

KANDİLLİ SON DEPREMLER

haber-gorseli.jpg

AFAD '3.5' DEDİ

AFAD'ın verilerine göre, depremin büyüklüğü 3.5 olarak gerçekleşirken derinliği 9.71 olarak kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER

YALOVA VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Yalova Valisi Hülya Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi merkezli 3,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN