Kılıçdaroğlu 'binlerce mesaj alıyorum' diyerek uyardı: Raporlarınızı gerçekçi biçimde oluşturun

Kılıçdaroğlu 'binlerce mesaj alıyorum' diyerek uyardı: Raporlarınızı gerçekçi biçimde oluşturun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde hasar tespit çalışması yapan teknik görevlilere seslendi. "Depremzede vatandaşlarımızdan binlerce mesaj alıyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Biliyorum, zor koşullarda iş yapıyorsunuz ama en ufak bir hak kaybına yol açmamak için lütfen raporlarınızı gerçekçi bir biçimde oluşturun." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Maraş ve Hatay hariç arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Çalışmalardan sonra hasar tespit ve enkaz kaldırma başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından hasar tespit çalışması yapan teknik görevlilere çağrıda bulundu.

Paylaşımında "Depremzede vatandaşlarımızdan binlerce mesaj alıyorum." diyen Kılıçdaroğlu, "Bölgedeki binalarda hasar tespit çalışmalarını yürüten teknik görevlilere çağrımdır: Biliyorum, zor koşullarda iş yapıyorsunuz ama en ufak bir hak kaybına yol açmamak için lütfen raporlarınızı gerçekçi bir biçimde oluşturun." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Depremzede vatandaşlarımızdan binlerce mesaj alıyorum. Bölgedeki binalarda hasar tespit çalışmalarını yürüten teknik görevlilere çağrımdır: Biliyorum, zor koşullarda iş yapıyorsunuz ama en ufak bir hak kaybına yol açmamak için lütfen raporlarınızı gerçekçi bir biçimde oluşturun."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN